#
Zutphenseweg 39 | 7211 EA EEFDE | T:0575-547678 | F:0575-547904 | E:info@ridair-brema.nl

Kettingsmering

 

Algemeen

Is uw bedrijf de afgelopen jaren ook geconfronteerd met de continue stijgende smeerolie prijzen, of overgegaan naar het gebruik kostbare synthetische voedingsmiddelveilige smeermiddelen. Ridair/Brema biedt u de mogelijkheid uw kettingsmering te optimaliseren, en zodoende het smeerolie verbruik hiermee te minimaliseren.

Natuurkundig is de kleinste hoeveelheid vrije vloeistof een druppel, en laat dit nou precies de te controleren hoeveelheid zijn waarmee ons kettingsmeersysteem werkt.

De werking van het systeem staat of valt met de uit chirurgisch staal gefabriceerde "NOBEL" smeer nozzle, welke middels zijn capillaire werking nadruppelen van smeerolie voorkomt, hierdoor is het mogelijk een zeer kleine hoeveelheid smeerolie richting het te smeren punt "af te schieten". Door de nozzle is de smeerolie druppel nauwkeurig op de ketting te richten waardoor alle smeerolie zijn doel bereikt, anders dan bij de meeste conventionele kettingsmeersystemen.

 

 

Het totale systeem bestaat uit het LINCOLN "CENTROMATIC" systeem afgemonteerd met de speciale "NOBEL" nozzle.

Het resultaat is een zeer eenvoudig éénleider smeersysteem met de berouwbaarheid van een grote fabrikant als LINCOLN en de specialisatie van Ridair/Brema middels de "NOBEL" nozzle.

Voor de exacte werking van het "CENTROMATIC" systeem kunt u op deze link drukken.