#
Zutphenseweg 39 | 7211 EA EEFDE | T:0575-547678 | F:0575-547904 | E:info@ridair-brema.nl

Maatwerk Gereedschapsets

Algemeen

Bent u opzoek naar zeer specifieke samenstellingen van gereedschap, zoals het meeleveren van speciaal gereedschap bij uw producten. Ridair/Brema biedt u de mogelijkheid om voor dergelijke toepassingen gereedschap koffers samen te stellen voorzien van al uw wensen zoals:

  • Speciale gereedschap samenstellingen.

  • Toevoeging van uw eigen speciaal gereedschappen.

  • Ontwikkeling van speciaal gereedschap

  • Totale flexibiliteit ten aanzien van koffer inrichting door gebruik van maatwerk schuim interieurs.

  • Koffers in alle RAL kleuren met uw eigen huisstijl en voorzien van bedrijfslogo's


Overzicht van enkele mogelijkheden:
 

Maatwerk gereedschapkoffers

Voorbeelden van een maatwerk interieur. Uitsparingen in het schuim worden CNC gefreesd om een zeer strakke afwerking te waarborgen. Uw servicekoffer is zodoende een visitekaartje voor uw bedrijf. Desgewenst kunnen de schuim interieurs meerkleurig worden uitgevoerd.

 

Meerkleurig schuim interieur
Meerkleurig schuim interieur
 Maatwerk servicekoffer
 

Kofferinrichtingen

U kunt het zich vast voorstellen, op reis met uw gereedschappen die u nodig hebt op lokatie bij uw klant, bij aankomst blijkt dat door transport u kostbare gereedschap beschadigd of defect is. Gevolg is niet alleen uw defecte gereedschap maar ook kostbare verloren werkuren. Onze koffer inrichting bieden uitkomst en verpakken uw apparatuur degelijk zodat het tegen een stootje kan.

Een éénmalige kofferinrichting is handwerk, uit grote blokken schuim wordt de inrichting handmatig uitgesneden. Het voorbeeld van de koffer in de foto vertoont een koffer met inrichting in meerdere lagen, deze koffer heeft in gesloten toestand 3 lagen met gereedschappen waardoor een zeer compacte en robuuste verpakking wordt verkregen voor uw kostbare gereedschappen en apparatuur.

Maatwerk koffer inrichting leeg  Maatwerk koffer inrichting
Maatwerk servicekoffer met inhoud


Speciaal gereedschappen

Voorbeeld van speciaal op maat gemaakte zeer platte steeksleutels, onderdeel van één van onze op maat gemaakte koffers.Werkplaats inrichting

Uiteraard kunnen wij ook uw werkplaats inrichting verzorgen.