#
Zutphenseweg 39 | 7211 EA EEFDE | T:0575-547678 | F:0575-547904 | E:info@ridair-brema.nl

PLC Besturing LINCOLN LMC2

Algemeen:

De stijgende olie prijzen, het gebruik van voedingsmiddel veilige en/of milieu afbreekbare smeermiddelen (meestal synthetisch) hebben binnen veel bedrijven een toenemende druk gelegd op het budget voor smeermiddelen. Dit is een trend die ook zeker in de toekomst zal blijven, en dus zult u zich om uw smeermiddelen budget niet de pan uit te laten rijzen moeten focussen op het optimaal gebruik van uw smeermiddelen met een volume vermindering als doel.

Het goed functioneren van een smeersysteem staat of valt met een goede besturing, waarbij de verpompte vet of olie volumes te monitoren zijn zodat hierop gestuurd kan worden. LINCOLN heeft een compacte PLC besturing op de markt gebracht die in staat is de meeste LINCOLN systemen aan te sturen. Deze unit de LMC2 geeft u de mogelijkheid uw smeersysteem middels 4 drukknoppen te bedienen en in te stellen. Afhankelijk van het type smeersysteem zijn alle parameters op deze eenvoudige manier in te instellen, waardoor het optimaliseren van uw smering makkelijker en overzichtelijker wordt dan bij conventionele elektromechanische besturingen.

LINCOLN LMC2 PLC Besturing

 

De LMC2 is zowel in 24VDC als in 230VAC systemen toe te passen.

 

Hieronder tref u de technische data van de LMC2 aan, de volledige handleiding van de LMC 2 PLC besturing (UK) is middels deze link te openen.  

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheid van het gebruik van de LMC2 in uw installatie.