#
Zutphenseweg 39 | 7211 EA EEFDE | T:0575-547678 | F:0575-547904 | E:info@ridair-brema.nl

Rocol logoRocol Biogen Eco label

Sinds februari 2015 is Ridair/Brema officieel voorraadhoudend distributeur
geworden voor Rocol met als specialisatie de maritieme sector.

Rocol heeft zich in de afgelopen 130 jaar ontwikkeld tot dé Britse smeermiddelspecialist, waar reguliere smeermiddelfabrikanten stoppen met hun smeermiddelenprogramma begint het specialisme van Rocol. Met smeermiddelen voor onderhoud en productie heeft Rocol een zeer uitgebreid aanbod aan specialistische producten voor alle toepassingen en omstandigheden van voedselveilige smeermiddelen tot kettingsmeermiddelen voor zeer hoge temperaturen, en van snijoliën tot montage pasta's. Voor bijna elke extreme toepassing heeft Rocol een passende oplossing welke u in staat stelt uw smeerproblemen op te lossen.


Ridair/Brema adviseert u in de juiste keuze voor het meest optimale product voor uw toepassing, met reeds 60 jaar ervaring in de toepassing van speciaal smeermiddelen kunnen wij u van een gericht advies voorzien en u zodoende helpen uw smeertechnische problemen op te lossen.
 
Ridair/Brema richt zich als maritiem specialist op de smering in de scheepvaart. Rocol heeft voor deze sector een zeer hoogwaardig product ontwikkeld voor staalkabel conservering en smering, de Rocol Wireshield. Dit product is zelfs verkrijgbaar in een milieu afbreekbare versie, de Rocol Biogen Wireshield, welke toepasbaar is onder de Amerikaanse VGP (Vessel General Permit) richtlijnen van toepassing op schepen welke Amerikaanse wateren bezoeken.

Ridair/Brema levert de Rocol Wireshield en Rocol Biogen Wireshield alsmede vele andere Rocol smeermiddelen direct uit eigen voorraad binnen de Benelux.