#
Zutphenseweg 39 | 7211 EA EEFDE | T:0575-547678 | F:0575-547904 | E:info@ridair-brema.nl

Rocol Industriële Smeermiddelen

Rocol 130 Jaar ervaring

Met 130 jaar heeft Rocol een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van smering dat heeft geleid naar een breed scala innovatieve specialistische smeervetten, smeeroliën, metaalbewerkingsvloeistoffen, smeermiddelen en montage pasta's. Het programma van Rocol biedt zodoende smeertechnische oplossingen voor bijna elke industrie sector.

Rocol werkt samen met de meest vooraanstaande bedrijven in de wereld in vele sectoren die hebben geleid tot ontwikkeling van producten met een gemeenschappelijk doel: optimale prestaties leveren onder de meest extreme omstandigheden.

Rocol House

 

Rocol start-up protection

Rocol start-up protection video

Innovatieve smering

Eén van de innovatieve voorbeelden van Rocol is de kleur van de oliën, door de blauwe kleur van diverse Rocol oliën helpt deze u mogelijke lekkages snel te traceren en zodoende op te lossen voordat deze een probleem gaan vormen. 

Het start-up protection system (SUPS) van de Rocol tandwieloliën geeft een maximale bescherming van uw tandwielkasten, ook tijdens veelvuldig starten en stoppen van de tandwielkasten.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van de innovatieve ontwikkelingen waarmee Rocol zich onderscheid.

Onderhoudsoplossingen

De Rocol Onderhoudsoplossingen brochure geeft u een beknopt overzicht van alle onderhoudsproducten en biedt per productgroep een eenvoudige productselectiegrafiek waarin snel het juiste product voor uw toepassing te selecteren is. Uiteraard kan Ridair/Brema u hierin van een vakkundig advies voorzien.

Hieronder kunt u de Onderhoudsoplossingen brochure download in het Nederlands. In onze sectie Downloads is deze eveneens in het Engels beschikbaar.

Rocol selectiegrafiek

Brochures

Rocol onderhoudsoplossingen brochure

Productinformatie

Lagervetten

Tandwielolie

Open tandwielsmeermiddelen

Kettingsmeermiddelen

Compressor en hydraulische oliën

Corrosie bescherming

Dempingsvet

Multi-purpose onderhoudssmeermiddelen

Montage pasta's

PFPE vetten

Luchtvaart producten

Specialistische onderhoudsproducten

Industriële reiniging

Handen reiniging